Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby która potrafi modyfikować clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje osoby ktora potrafi modyfikowac clienta. Osoba ta bedzie modyfikowac clienta dla KuleczkyMT2 ( serwer metin2 sieci Kuleczky.pl [siec cs'a] ). Wzamian dostaje ona range [CM] (Client Master), range VIP na forum Kuleczky.pl, uprawnienia HIGHT_WIZZARD / IMPLEMENTOR ( zalezy od jakosci wykonanej pracy ).

Pisac na GG - 33683171 albo PW na mpcforum. 

W wiadomosci zamiesc:

Imie:

Cos o sobie(kilka zdan):

Ps. Jesli twoja praca sie nam naprawde spodoba, otrzymasz takze skromne wynagrodzenie w postaci CS:GO na steam + 15% zyskow* z IS ( jednorazowo )

Ps2. Pracowac bedziesz z czystym clientem PL 2013 - link dostaniesz na GG

* zyskow, nie dochodow :)

Opublikowano

czarna robota...   gdybym ja wymagal nie wiadomo czego, ale to sa naprawde proste rzeczy co ja chce, w sporej czesci gotowce wgrac, bo powiem szczerze ze clienta nie ogarniam nic, jedynie serverinfo.py umiem zedytowac :D, przy czym innym zawsze jakies bledy mam.

Dodatkowo nie ma wcale tak duzo do wgrywania. Interface[gotowiec] + licznik bonusow pod x + licznik Pkt osiagniec + 3 drobne okienka na statystyki po prawej stronie pod minimapka.  To jest ok. 50% rzeczy do wgrania, wiec nie pisac ze slaba nagroda za cos takiego! 

pisze ok. 50%, ale nie wiem teraz co jeszcze bedzie mozna dodac, moze CM bedzie mial jakis ciekawy pomysl?

Opublikowano

lista

• Interface wgrac ( bedzie gotowiec* z wlasna grafika, tylko wgrac )

• Licznik bonusow pod klawiszem "x"

• Licznik pkt osiagniec ( system z tego tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/669946-tut-system-achievementow/ )

• po prawej stronie ekranu, 3 okienka male, w ktorych beda tylko liczby ( liczba zabojstw ludzi z innych krolest + zabitych mobkow. Quest gdzies lezy na dysku, grafika bedzie zrobiona )

• Ekran logowania do zmiany - praktycznie jedynie tu CM bedzie musial poszukac sam czegos

Wiecej na razie nie ma, byc moze okaze sie w trakcie jeszcze, ze cos jeszcze trzeba dograc, nie trudniejsza niz to co wymienilem

*gotowiec - wszystko poukladane folderami - wystarczy dodac do odpowiednich folderow pliki + spakowac

@down

Dlatego wlasnie nie zaoferowalem niewiadomo jakiej nagrody, bo to nie jest trudne do zrobienia, tylko poprostu ja w cliencie nic nie zrobie, bo mam jakis anty-talent do tego ;)

Opublikowano

lista

• Interface wgrac ( bedzie gotowiec* z wlasna grafika, tylko wgrac )

• Licznik bonusow pod klawiszem "x"

• Licznik pkt osiagniec ( system z tego tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/669946-tut-system-achievementow/ )

• po prawej stronie ekranu, 3 okienka male, w ktorych beda tylko liczby ( liczba zabojstw ludzi z innych krolest + zabitych mobkow. Quest gdzies lezy na dysku, grafika bedzie zrobiona )

• Ekran logowania do zmiany - praktycznie jedynie tu CM bedzie musial poszukac sam czegos

Wiecej na razie nie ma, byc moze okaze sie w trakcie jeszcze, ze cos jeszcze trzeba dograc, nie trudniejsza niz to co wymienilem

*gotowiec - wszystko poukladane folderami - wystarczy dodac do odpowiednich folderow pliki + spakowac

@down

Dlatego wlasnie nie zaoferowalem niewiadomo jakiej nagrody, bo to nie jest trudne do zrobienia, tylko poprostu ja w cliencie nic nie zrobie, bo mam jakis anty-talent do tego ;)

To nawet ja potrafię, a cm nie jestem.

Nie polecam, wieje newbie + hamachi, i już widzę jak ktoś Ci zrobi to wszystko za uprawnienia hw + rangę na śmiesznym forum gdzie online to góra 60, pls..

@antyphoenixzagrajmarekxkaspiannieudacznik

Nie polecam GDYŻ takie rzeczy da się zrobić w chwile, a nagroda marna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...